Какво трябва да знаем за сребърните обеци?

Бижутата са познати на човечеството от дълбока древност.

Използвани са като начин за модификация на тялото с цел постигане на определен естетически модел или за показване на определен статус и принадлежност към дадена обществена прослойка. Днес бижутата неоспоримо са огледалото в света на модата и са предимно запазена територия за дамите. Подчертаването на женската красота е нелесна задача и имайки предвид актуалните тенденции на световните модни подиуми mmstylebg.com предлага на клиентите си взискателен поглед към едни от най-деликатните и красиви дамски накити – познати като сребърни обеци.

Какво трябва да знаем за сребърните обеци?

Добре познат факт е, че използването на благородни метали при изработката на обеци е задължително условие за превенция от алергии. Засилващ антиоксидантните и противовъзпалителни свойства на среброто, родиевото покритие е едно новите подобрения в ювелирната индустрия. Родият е един не толкова известен благороден метал. Причината той да не се ползва със същата популярност, като другите използвани в бижутерията метали е на първо място това, че е много по-рядък от тях, и на второ място много по-скъп. Но употребата му като покритие не оказва влияние върху крайната цена, а повишава качествата на среброто. Изработените сребърни обеци с родиево покритие не потъмняват и са по-устойчиви на надраскване.

Какво трябва да знаем за сребърните обеци?

Не на последно място, са и значително по-блестящи от необработеното сребро, което ги превръща в отлична среда за инкрустация с кристали Сваровски, за да разкрият една неподражаема феерия от светлина. Изключително актуални през новия сезон на световните подиуми ще бъдат именно обиците с кристали, а дизайнерите ще заложат на традиционните флорални мотиви, а самите обеци ще бъдат тип висящи или обемни.
Този тип обеци са изключително подходящи за пролетта, защото се носят с прибрана или полуприбрана коса и с отворени в областта на деколтето тоалети. За да постигнете и максимален ефект, можете да комбинирате сребърните обеци с подходящи бижута от същата серия.