Кой предлага клинично тествана спирала за очи?

Всеки, който има отношение към грижата за кожата при употреба на декоративна козметика или подхранваща такава, има известни предпочитания и е винаги готов да научи нещо ново и полезно.

В страниците на nardis.bg можете да разберете веднага кой предлага клинично тествана спирала за очи в nardis.bg, например, както и полезни съвети за това как да поддържаме кожата си в здрав и свеж вид. Продуктите, които ще намерите са немско качество, безопасни са за кожата и най-вече що се отнася за спиралите за очи, те са подходящи за употреба, дори и от хора, носещи лещи. Освен това, като допълнителен положителен ефект, можете да изберете спирала за очи, която подхранва миглите, което е чудесен бонус, не мислите ли?
Кой предлага клинично тествана спирала за очи?
Една добра спирала, може да предизвика чудесен ефект и то без да се налага да се добавя кой знае колко още грим. Сама по себе си спиралата е чудесен акцент, а ако знаете как да я поставите оптимално, то ефектът ще бъде максимален. При нанасяне на спиралата за очи, поставете четката в основата на миглите и започнете да придвижвате четката наляво и надясно, непосредствено преди да изтеглите четката нагоре. След това, нанасяйки спиралата по протежение на миглите, можете да завъртате четката, което предизвиква оптимален ефект за нанасянето на материала и разресването им. За още по-добър ефект, можете да използвате измита и изсушена четка от стара спирала, с което освен за допълнително сресване, може и да отнеме излишното количество, останало по миглите.

Вече можете да изберете спирали с удължаващ ефект или за повече обем, както и за извиване на миглите. Въпреки, че спокойно можете да използвате отделни спирали за добиване на всеки от гореспоменатите ефекти, то има и спирала за очи 3 в 1, която позволява всичко това наведнъж. Вижте още за качествените продукти Artdeco на страниците на nardis.bg и изберете качеството и грижата за кожата на лицето и за най-важните органи – очите.